Osta asunto, loma-asunto, tontti tai maatila Virosta

Eesti/Viro kinnisvara. Tallinn, Pärnu, Tartu, Saaremaa, Kuressaare

Viron kartta on sivun lopussa

Uusimmat linkit: Viron asunnot

Seuraavan luettelon kiinteistönvälittäjät puhuvat suomea. Heillä on myytävänä asuntoja, loma-asuntoja, tontteja ja maata kaikkialla Virossa. Jos Viron myytävät asunnot, loma-asunnot tai tontit ja erityisesti Tallinna, Saarenmaa, Kuressaari, Pärnu tai Tartto kiinnostavat sinua, soita näille välittäjille.

Tallinnan vanha kaupunki on vain puolentoista tunnin päässä Helsingistä ja espoolainenkin voi siirtyä kotioveltaan keskiajan tunnelmaan kahdessa ja puolessa tunnissa. Hanki asunto ainutlaatuiselta paikalta, suuri maatila, kilometri meren rantaa tai aivan tavallinen asunto, loma-asunto tai tontti kun sellaisia on vielä myytävänä kohtuulliseen hintaan. Asunnot Virossa ovat vieläkin hyvä sijoituskohde hintojen jatkuvasta noususta huolimatta tai sen vuoksi.

Asunto Tallinnan vanhasta kaupungista, rantatontti, maatila tai oma kesäpaikka unelmien Saarenmaalla ovat ehkä vain yhden sähköpostiviestin, puhelinsoiton tai muutaman klikkauksen päässä.

Yhdistä matkailu ja asunnot helposti ja edullisesti

Kun seuraavan kerran käyt Tallinnassa tai muualla Virossa, älä asu hotellissa. Vuokraa hotellihuoneen sijasta kalustettu asunto kiinteistönvälittäjältä vaikka vain yhdeksi yöksi, viikonlopuksi tai pitemmäksi ajaksi. Pääset näin tutustumaan virolaiseen asumiseen ja voit samalla halutessasi käydä katsomassa myytäviä asuntoja. Kalustetut vuokra-asunnot ovat myös edullisempia kuin hotelli. Ketkä vuokraavat asuntoja kaiken pituisia matkoja varten? Pyydä yhteystiedot

Tärkeitä tosiasioita!

Virossa kiinteistönvälittäjänä voi toimia kuka tahansa, vaikka hän ei tuntisi alaa lainkaan ja vaikka hänen todellinen tarkoituksensa olisi jokin aivan muu kuin kiinteistönvälittäjältä voisi odottaa. Kaupanteko omin päin ei sekään onnistu. Tarvitset siksi aina avuksesi kokeneen, asiantuntevan ja hyvätapaisen kiinteistönvälittäjän, joka osaa ja haluaa palvella suomalaisia.

Yrityksen koko ja esille laitettujen myytävien asuntojen määrä eivät ole tärkeitä. Todellisuudessa lähes kaikki myyvät lähes kaikkia asuntoja. Yksinmyyntisopimukset ovat harvinaisia. Tärkeintä suomalaisen kannalta ovat kiinteistönvälittäjän henkilökohtaiset ominaisuudet.

Miten aloitan?

Valitse ensin välittäjä! Hän etsii sinulle useita sopivia kohteita, joihin on ilo käydä tutustumassa. Muista kuitenkin, että Viron kiinteistönvälitys poikkeaa suomalaisesta. Jos lupaat käydä katsomassa jotakin kohdetta, sinun täytyy todella pitää lupauksesi. Esittelyn järjestäminen Virossa on niin mutkikasta, että poisjääntisi on kuin tilaisit Suomessa paloauton sammuttamaan tulipaloa, vaikka mikään ei pala. Luo luottamukselliset suhteet omaan välittäjääsi ja pidä aina sanasi.

Useimmat Viron kiinteistönvälittäjät eivät halua suomalaisia asiakkaita edellämainitusta syystä. Poikkeuksiakin on. Jos todella etsit sopivia kohteita Virosta, ota yhteyttä esimerkiksi seuraavaan vanhan kaupungin reunalla sijaitsevaan välittäjään, joka on kertonut selvästi haluavansa auttaa suomalaisia asiakkaita. Yrityksessä työskentelee yli kymmenen kiinteistönvälittäjää.

Vara-arenduskeskus oÜ
Madara 27, 10612 Tallinn. Puhelin +372-6403451. Myytävät asunnot ja vuokra-asunnot. Tässä yrityksessä suomea puhuvat ja kirjoittavat yritystä johtava Piret Lõoke (kaikki asunnot) +372-6403456 ja +372-55671013 (GSM) piret@vak.ee sekä Terje Vihur (vuokra-asunnot), puhelin +372-6403451, GSM +372-55510135 terje@vak.ee

Asunnon hinta ja vuokra eri valuutoissa

Yksi euro on tasan 15.6466 Eestin kruunua
Yksi euro on tasan 5.94573 Suomen markkaa

Yksi Eestin kruunu on noin 0.0639 euroa
Yksi Suomen markka on noin 0.1682 euroa

Uskollisuus kannattaa

Jos löydät itse sopivan kohteen mistä tahansa Virosta millä tavalla tahansa, kysy sitä aina omalta välittäjältäsi ja vain häneltä. Hän hoitaa asiat puolestasi aivan samaan hintaan kuin joku toinen, joka oli laittanut asunnon tiedot esille. Virossa pitää ja kannattaa olla uskollinen omalle kiinteistönvälittäjälle. Hän on valmis palvelemaan sinua sekä nyt että tulevaisuudessa kun olet vaihtamassa asuntoa tai tarvitset jotakin muuta. Yksiö Tallinnassa voikin pian olla maatila Saarenmaalla.

Tärkein kulttuuriero!

Suomalaisen asunnonostajan on aluksi vaikeaa oppia Viron tavoille mutta tapoja tulee noudattaa. Valitse kiinteistönvälittäjä aivan ensimmäiseksi! Näin tehden et menetä mitään mutta säilytät maineesi ja hyvät suhteet kaikkiin, joiden kanssa asioit. Tämä on Virossa hyvin tärkeää.

Vuokra-asunnot, kaikki välittäjät, Viron kartta ja laivat

Välittäjillä on myös vuokra-asuntoja ja vuokralle tarjotaan paitsi asuntoja myös maata. Asunnon vuokra Tallinnan keskustassa on suunnilleen seuraava: 1h 250 euroa, 2h 350 euroa, 3h 500 euroa, 4h 600 euroa. Sivun lopusta löytyvät kaikki Viron suuret kiinteistönvälittäjät - kinnisvarabürood - kielitaidosta riippumatta sekä Viron kartta - Eesti kaart - ja Tallinnan laivat.Eesti ja Soome kinnisvara, maaklerid ja bürood

Suomalaiset etsivät Viron asuntoja jatkuvasti tältäkin sivulta mutta useimmat kiinteistönvälittäjät pelkäävät suomalaisia ja myyjät ovat juosseet karkuun. Jos olet kiinteistönvälittäjä Eestissä ja osaat puhua suomea, ilmoita yrityksesi nimi ja osoite sekä oma nimesi ja puhelinnumerosi näille sivuille. Jos yritykselläsi on nettisivut ja sähköpostiosoite, ilmoita myös ne. Tiedot julkaistaan ilmaiseksi.

Soome kinnisvarabüroodSivun osoite on http://avoimet.com/asunnot/eesti/